Disclaimer

Hoewel deze site is opgezet om goede informatie te geven over financiële zaken, kan het zijn dat de gegeven informatie fouten bevat of niet compleet is. Neem daarom altijd contact op met een financieel specialist, voordat je welke informatie dan ook van dit blog gaat gebruiken voor je eigen of andermans financiële zaken.

Zie de informatie die op Nickcarletonband.com te vinden is, informatie waarnaar wij verwijzen of informatie van andere websites die wij op onze website publiceren dan ook niet als vervanging van een financieel specialist. Wij zijn niet aansprakelijk (in welke vorm dan ook) voor de informatie die Nickcarletonband.com publiceert of waarnaar de website verwijst. Gebruik je deze informatie, dan is dat dus geheel op eigen risico. Informatie kan overigens in de vorm van tekst, beeldmateriaal en video of in een andere vorm worden verstrekt.

Om op ons blog voor een zo goed mogelijke bezoekerservaring (wij richten ons op de bevolking van Nederland) te zorgen hebben wij alle rechten om content te verwijderen. Datzelfde geldt voor de toevoeging van content. Het maakt overigens niet uit in welke vorm de content wordt toegevoegd of verwijderd. Wij hoeven hiervan nooit iemand op de hoogte te stellen.